logo-website

Pentru a lua legătura cu noi, completează câmpurile de mai jos și apasă pe butonul trimite.

Întrebări frecvente

Fiindcă oferim vizitatorilor noștri opțiunea de a publica rețete este imposibil să verificăm sursa fiecărei imagini. Dacă dorești ca imaginea să fie ștearsă după website sau dorești credit pentru imagine (ex. link spre rețeta ta) scrie un mesaj folosind formularul de mai sus.

Încercăm să răspundem cât de repede putem, în timpul săptămânii așteaptă-te la un timp de răspuns între 24-48 de ore. În zilele de weekend nu vom răspunde la solicitări.

Dacă dorești pur și simplu să comunici cu noi sau să sesizezi anumite nereguli, selectează „Sesizări”. Dacă dorești să te afiliezi proiectului sau dorești să colaborezi cu noi, selectează „Vânzări”.

Confidențialitatea utilizatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet business.pe-zona.ro

Prin folosirea formularului de contact găsit la adresa https://business.pe-zona.ro/contact se vor prelucra date cu caracter personal cum ar fi nume, adresă email pentru desfășurarea comunicării comerciale/necomerciale. Prin bifarea căsuței „Accept termenii acestui site” prezente în formularul de contact temeiul juridic al prelucrării este cel al consimțământului pe care îl exprimi prin bifarea și trimiterea mesajului.

Dacă numele și adresa de email nu sunt suficiente pentru a duce la identificarea ta, nu vom colecta alte date care să permită identificarea ta. Destinatarii acestor date suntem doar noi. Contactează-ne dacă dorești ștergerea datelor tale (dreptul de a fi uitat), pe-zonă însă poate anonimiza datele cu caracter personal dar păstra conținutul mesajului.

Ca principiu, pe-zonă va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.