Politică de confidențialitate pentru contact.

Ultima actualizare: octombrie 2021

Informații generale.

Confidențialitatea utilizatorilor website-ului nostru este foarte importantă pentru noi și ne luăm angajamentul să o protejăm. Această politică are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet business.pe-zona.ro.

Informații în detaliu.

  1. Prin folosirea formularului de contact găsit la adresa https://business.pe-zona.ro/contact se vor prelucra date cu caracter personal cum ar fi nume, adresă email pentru desfășurarea comunicării comerciale/necomerciale. Prin bifarea căsuței „Accept termenii acestui site” prezente în formularul de contact temeiul juridic al prelucrării este cel al consimțământului pe care îl exprimi prin bifarea și trimiterea mesajului.

Dacă numele și adresa de email nu sunt suficiente pentru a duce la identificarea ta, nu vom colecta alte date care să permită identificarea ta. Destinatarii acestor date suntem doar noi. Contactează-ne dacă dorești ștergerea datelor tale (dreptul de a fi uitat), pe-zonă însă poate anonimiza datele cu caracter personal dar păstra conținutul mesajului.

Ca principiu, pe-zonă va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

Înapoi la blog